Узаконення будинків, узаконення самобудів, узаконення прибудови та узаконення самовільної споруди у Запоріжжі

Чому необхідно легалізувати самобуд (самовільної споруди)?


Тільки після легалізації будівництва власник матиме право повноцінно розпоряджатися своїм майном. Він зможе подарувати його, передати у спадок, здати в оренду тощо. До того ж якщо своєчасно не узаконити будівельний об'єкт, то ним можуть заволодіти інші особи.

Зверніть увагу, лише провівши процедуру оформлення узаконення самобуду, громадянин перетворюється на повноправного власника зведеної будівлі. До того моменту, як усі документи не будуть оформлені та зареєстровані відповідно до вимог українського законодавства, будинок як такий юридично не існує і не може мати навіть поштової адреси.

 

Хотите узаконить дом или вы построили пристройку к дому и хотите ввести ее в эксплуатацию в Запорожье или в Запорожской области, тогда вам сюда. Мы хотим вам предложить полный комплекс услуг по узаконение домов - вы построили дом на своей земле и вам нужно заключить с коммунальными структурами договора, но при этом вы знаете, что вы строили дом самовольно и документов на него нет. Значит вам необходимо узаконить данное строение.

При узаконенні будинку вам необхідно пройти певну процедуру, яка визначає: право встановлюють документи на земля, на якій стоїть будинок, геодезія, проект на будинок, який ми узаконюємо, паспорт БТІ, процедура введення в експлуатацію будинку та реєстраційна служба - все це дозволить узаконити самовільне будову.

Допустимо у вас є земля і ви тільки починаєте думати про будинок, то не спишіть робити будинок, а потім його узаконювати. Зробіть підготовчі документи, збудуйте будинок, введіть в експлуатацію будинок та зареєструйте у реєстраційній службі. Цей шлях узаконення буде вірним і правильним.

Якщо ж ви вже збудували будинок, причини ми не розбиратимемо, а тепер вам треба ввести його в експлуатацію, то дзвоніть і ми вам допоможемо, до речі це стосується не тільки будинків, а ми вводимо в експлуатацію прибудови, промислові об'єкти.

Яка ціна на узаконення самовільної будови або планованої будівлі, складу чи іншого промислового житлового приміщення? Ціна на узаконення та введення в експлуатацію залежить від площі об'єкта, його цільового призначення, термінів підготовки документів на введення в експлуатацію, є інші моменти, пов'язані з узаконенням та які впливають на ціну.

Ціна на узаконення самовільно збудованого будинку від 13000 гривень.

Телефонуйте - узаконення будинків, введемо в експлуатацію склад та іншу споруду.

 

 

 

м.Запоріжжя,в ул. Щаслива 11. (офіс)

м.Запоріжжя, вул. Василя Сергієнка 66. (офіс)

 

0932508966

0660617649

 

ключові слова: Узаконення будинків Запоріжжя, узаконення самобудів Запоріжжя, узаконення самовільної споруди, узаконення прибудов, введення в
експлуатацію будинків, Запоріжжя, Запорізька область, ціна